

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Колкото и да направя, никога не ни стига
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Тази рецепта е алтернатива на кюфтетата
Бърза, лесна, чудно пухкава
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Гарантираме ви, че веднъж опитате ли това изкушение за сетивата, ще се влюбите в него
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Изяжде с още докато е топъл
Вижте рецептата
Без скъпи продукти и странни подправки, всичко необходимо го имате в шкафа